Barnefotografering

Barnefotografering er for barn i alle aldre og selvsagt tar vi familiebilder samtidig hvis dere ønsker det. Alder og hvor mange barn det er har mye så å for hva vi fokuserer på. Mange velger å bare ta ettårsbilder men jeg kunne ønske at flere gikk til fotograf litt oftere når barna vokser selv om de bare velger et kjøper et bilde. 

3 måneder

Dette er en tid hvor vi ofte får fine våkenbilder med smil og store blikk når de ligger på magen og ryggen. De klarer som regel å løfte opp hodet litt når de ligger på magen. I denne fasen blir de fort slitne og en fotografering varer i ca 30 min. Under denne fotograferingen er det ikke mulighet for så veldig mange skift men det er ofte fokus på de enkle, rene portrettene.

7-9 måneder

Den der tiden når de kan sitte, men ikke krabbe, er en gullalder å fotografere. Her er stort sett alle babyer veldig blide og fornøyde og sjelden sjenerte. De har fortsatt de runde herlige babyformene som forsvinner når de begynner å gå. Vi får ofte fine bilder som viser personligheten til barnet.

12 måneder

Ved et år klarer mange å stå oppreist og holde seg fast til ting. En gåbil i studio er mye brukt ved ett år og det finnes en del krakker og kasser som brukes. Det kan være lurt å få unna etårsfotograferingen før barnet begynner i barnehagen selv om ikke barnet er helt et år enda fordi når barna holder på med tilvenning så er de litt ekstra varsomme mot nye mennesker. Her kan dere velge mellom ute- og innebilder eller begge der. 

Større barn

Når dere tar med større barn har vi større mulighet til å få med barns interesser i bildene. Jeg liker best å fotografere denne gruppen utendørs for det gjør det lettere å få mer naturlige og varierte bilder.

Det er også veldig fint å ta med søsken på fotografering av mindre barn både for søskenbilder men også fordi storesøsken er eksperter på hva som får småsøken til å le. 

Kontakt

+47 924 01 665

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.annabrandsdal.no

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner

Sosiale medier