Nyfødtfotografering

De første øyeblikkene med bittesmå hender, føtter, delikate øyevipper og lette fjun på hodet. Vi ønsker for alltid å huske hvordan de var akkurat da. De er så små i en veldig kort tid.

Bestille tid for nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering skjer normalt i løpet av de første 5-10 dagene når de fortsatt sover mye og før de får mye utslett og eventuelle luftsmerter. Nyfødtfotografering reserveres basert på termindato og endelig dag for fotografering avtales etter fødselen. 

Studio med naturlig lys

Studio på Frogner i Akershus

Studio ligger i Frogner sentrum, kun 25 min fra Oslo. I studio er det godt lys og behagelig atmosfære. Her er alt tilrettelagt for nyfødte med stellebord og all mulig rekvisitta som strikketøy, luer, hårbånd, kurver og mange forskjellige bakgrunner. Her kan du lene deg tilbake i komfortable lenestoler mens du har full oversikt over fotograferingen. I studio finnes også leker og bøker for søsken. Det er varmt og godt når dere kommer for at den nyfødte skal ha det komfortabelt. Fotograferingen tar mellom 2-3 timer og vi setter av tid til mat og stell. 

Søsken og foreldrebilder

Søsken er varmt velkomne til studio. Fortell gjerne når du bestiller at du ønsker å ha med søsken. Da vil jeg kunne planlegge fotograferingen slik at det blir en god opplevelse for liten og stor. Vi setter alltid av tid til foreldrebilder sammen med nyfødt og eventuelle søsken.

Forberedelser til nyfødtfotografering

Det kan være fint å ta med snacks hvis dere tenker dere blir sultne. I studio finnes vann, te og kaffe. Til foreldre og søskenbilder er det fint med nøytrale klær som for eksempel en sort eller hvit t-skjorte/singlet/top. Den første tiden er litt kaotisk og dere trenger ikke å prøve å time amming/flaske før dere kommer. Det er god tid til å gjøre det i studio mens vi planlegger fotograferingen deres.

Dine nyfødtbilder i visningsgalleri på nettet

Etter fotograferingen

I løpet av to uker etter fotograferingen får dere tilgang til et passordbeskyttet galleri med de 25 beste bildene ferdig redigert. Dere velger hvilke bilder og forstørrelser dere ønsker direkte i galleriet. Etter at deres bestilling er mottatt er det produksjonstid på ca. en uke og bildene sendes per post til dere. Når produktene sendes mottar dere samtidig en faktura for fotografering og produkter på e-post.

Få unike nyfødtbilder

Anna Brandsdal Fotografi

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
92401665

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner
(25 min fra Oslo sentrum retning Oslo lufthavn)

Åpningstider studio

Etter avtale

Kontor og postadresse

Vardekroken 26
2020 Skedsmokorset